

Salatanın çok tarif edilecek bir yanı yok aslında. 4-5 adet kırmızıbiberi fırında közleyin. Çok yumuşatmamaya dikkat edin. Erirse saramazsınız. Onlar közlenirken 250 gr peyniri (Ben ezine kullandım, yumuşak olduğu için daha kolay ve lezzetli oldu) karabiber ve ince doğranmış dereotu ile karıştırarak ezin.
Közlenen biberlerin kabuklarını soyun, iriliklerine göre uzunlamasına 3 ya da 4 e ayırın. Geniş kısmına peynirden koyup sarın. Peynir tuzsuz ise tuz ekleyin. Taze dereotu dalları ile bağlayın. Servis tabağına aldıktan sonra üzerine zeytinyağı ve elma sirkesi dökün. Afiyetle yiyin:))
1 yorum:
MERHABA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR ELLERİNE SAĞLIK SEVGİLER
Yorum Gönder