PERİ SOFRASI

PERİ SOFRASI

19 Kasım 2009 Perşembe

Yasemin'in Brunch Masası

Sevgili Yasemin'in bizim için hazırladığı güzel sofrasını yayınlayana kadar bir sonraki buluşmamız geldi çattı bile. Bu haftasonu Sinem'deyiz. Onun sofrasını fotoğraflamadan önce brunch masamızı yayınlamak farz oldu artık.


Yaseminciğim çok güzel ağırladı bizi sağolsun, masamızda da yok yoktu, peynir ve zeytin çeşitleri, salam, sosis, sucuk ve patates kızartmaları, börekler, simitler, minik kekler ve taa Sinop'tan gelen reçeller eşliğinde kış bahçesinin tadını çıkardık. Ama herşeyden önemli ve değerli olan ev sahibesinin güler yüzü, tatlı dili, cana yakın içten sohbeti idi.

Şahsen bana ve birçok arkadaşıma en iyi gelen şeylerden biri, dostlarla bir araya gelmek ve sohbet etmek. O gün de eve döndüğümde kendimi daha mutlu ve şanslı hissettim ve Allah'a şükredip beni yalnız, dostsuz bırakmaması için dua ettim.


Herşey için tekrar teşekürler Yaseminciğim....

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nurpericim evet gercekten cok güzel bir gündü ben kendi adıma konusayim cok memnun kaldim. Yasemincim bizi cok iyi agırladı ve üzerine güzel sohbet olunca evlerimize mutlu döndük.İnsanin iyi dostlarinin olmasi güzel bisey:)

Krema Tadında dedi ki...

çok hoş masa olmuş